Free Shipping on all orders over 499 DKK. Free shipping in Denmark all december.

Keramik drejekursus i København

Går du og drømmer om at lære at dreje keramik på drejeskive? Så grib chancen og kig vores kursuskatalog igennem. Alle kurser afholdes i vores dejlige keramikstudie i hjertet af København. Undervisningen foregår primært på dansk, dog hvis der er engelsk-talende deltagere vil det foregå på engelsk.
For direkte booking - se her 

Kursustyper

Keramik kursus (á 6 gange)

På dette kursus vil du blive introduceret i de grundlæggende teknikker omkring drejning. I arbejdet med teknikkerne kommer til at prøve at dreje din egen vase, kop, skål mm. Ingen forudsætninger behøves, kun lysten til at lege med leret. Den sidste mødegang bruges til at glasere dit arbejde. Dette kursus à 6 gange koster 2600kr inklusiv materialer og kaffe. Kurserne afholdes i hverdagen (se datoer ved booking for præcise dag) fra klokken 16.30-20.00.

Weekend keramik kursus

På dette kursus vil du få en introduktion til de grundlæggende teknikker omkring drejning. Ingen forudsætninger behøves, kun lysten til at lege med leret. Prisen for dette kursus som strækker sig over to dage + 1 eftermiddag i den efterfølgende uge til glasering af egne ting, er 1800kr inkl. materialer, inklusiv en let frokost og kaffe. Kurserne afholdes weekend fra 10-15 + glaseringseftermiddag typisk den efterfølgende fredag fra 17.00-20.00.

Vores undervisere

Keramiker Clara Gewecke, som står bag C for Ceramic. Clara er uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering i 2015.

Keramiker Maja Sofie, som er kunstneren bag MAJA SOFIE. Maja Sofie er uddannet ved Capellagården i Sverige. 

Keramiker Elisabeth Bondo Martin, uddannet keramiker fra Designskolen Bornholm. 
    DKK